Arhitectura design interior - Rezidențial

Fiindcă iubim oamenii, asta ne face să relaționăm într-o manieră aparte cu voi atunci când vine vorba de căsuța în care locuiți! Aflați tot ce trebuie să știți despre ce implică un proiect de arhitectura design interior rezidențial la prima întâlnire programată cu echipa Oora.

Iubim oamenii, asta ne face  relaționăm într-un mod aparte cu voi când vine vorba de căsuța în care locuițiAflați despre ce este vorba și ce implică un proiect de design interior residențial la prima întâlnire programată cu noi.

rezidential
servicii

Birouri

Spațiile în care ne petrecem majoritatea timpului din viață noastră, nu-i așaSingură alinare ar fi un birou amenajat cu multă căldură, în care timpul trece mai creativ, cu pauze în care să-ți plimbi ochii pe detalii și texturi, cu colțuri ce se dezvăluie altfel în razele soarelui.

Spațiile cu  zone de relaxare în care să mai și visezi din când în când sunt esențiale într-o amenajare interioară pentru zona office. 

Până la urmă, birourile sunt spațiile în care ne petrecem cel mai mult timp din viață. Așadar, de ce să nu le amenajăm cu mai multă căldură? Imaginează-ți un spațiu în care timpul trece mai creativ, cu colțuri care se dezvăluie altfel în lumina soarelui – un spațiu în care în pauze să îți poți plimba ochii pe detaliile mici și pe texturi, lăsându-te surprins de fluiditatea designului.

În plus, spațiile care conțin zone de relaxare în care te poți destinde visând cu ochii deschiși din când în când sunt esențiale într-o amenajare interioară pentru zona office. De aceea, venim în ajutorul tău cu servicii de arhitectura design interior special adaptate pentru mediul business.

arhitectura design interior

HoReCa

Da! Ne place  petrecem timp singuri sau cu cei dragi în astfel de spații. Segmentul Horeca este în permanentă schimbare și evoluție, iar comportamentul consumatorilor a dictat anumite trenduri. Patronii de restaurante și baruri trebuie să vină în întâmpinarea clienților, să le ofere acestora amenajări interioare cu multă creativitate.

Segmentul HoReCa este într-o continuă schimbare și expansiune, iar comportamentul consumatorului este cel care joacă un rol foarte important în evoluția sa, dând tonul anumitor tendințe de stil din sfera de arhitectura design interior. Astfel, patronii restaurantelor și barurilor trebuie să vină întotdeauna în întâmpinarea nevoilor clienților, oferindu-le amenajări interioare cât mai creative posibil. Aici intervine creativitatea echipei Oora Design, care își pune amprenta asupra spațiului vostru într-o manieră plină de originalitate și bun gust.

arhitectura design interior
comercial

Comercial

Oora Design oferă soluții complete de amenajări pentru spațiile publice de orice tip, pentru proiecte cât mai creative și optimizate: magazine, showroom-uri, fast food-uri, supermarket-uri.

COORDONARE ŞI IMPLEMENTARE

Deoarece ne dorim ca rezultatul final să fie fidel planurilor de proiectare , îţi vom fi alături pe tot parcursul desfăşurării proiectului de arhitectura design interior, coordonând şi colaborând cu toate echipele implicate: de la furnizori și electricieni, până la constructori, instalatori și montatori.

Suntem prezenți atât pe șantier cât și in showroom-uri, comunicăm pe toată durata implementării și verificăm dacă s-a respectat proiectul tehnic de design interior. 

servicii design interior

ARHITECTURA DESIGN INTERIOR -> ECHILIBRU – FUNCTIONAL – ESTETIC – IMPLEMENTARE!

servicii
Workplace Strategy

We strive to create meaningful connections for users through considered. Don't hesitate and let's get started! Contact us for a free quote on your next home improvement project.

Employee Engagement

We are an award winning construction company focused on user-driven outcomes. To provide exceptional services to the insurance industry and thier clients, the property owner.

Change Management

Based in California, Arcworks a licensed general contractor. We are committed to providing the highest level of professionalism, service response, and quality workmanship.

Our offices