SCOPUL OORA DESIGN

Deoarece conștientizăm importanța colaborării dintre arhitecți și viitorii proprietari ai locuinței, la Oora Design am adoptat cu strictețe principiul de a defini și rafina modul în care arată o locuință în funcție de stilul lor de viață și de ritmul avut în activitățile de zi cu zi. Pentru a putea transforma visurile voastre în realitate și a putea face toate aceste lucruri posibile, oferim servicii de proiectare și design interior având parteneriate solide cu cei mai buni furnizori și producători din domeniu.

În cazul în care proiectul de arhitectura se află într-un stadiu incipient, ne-ar încânta să lucrăm concomitent cu arhitectul generalist, pentru a contura compartimentarea interioară exclusiv pe nevoile dumneavoastră astfel încât întreg proiectul de amenajare interioară să fie în conformitate cu așteptările create. Echipa Oora Design are grijă să răspundă tuturor exigențelor funcționale, estetice și ergonomice pentru a duce la bun sfârșit orice proiect de design interior la standarde înalte.

Pentru noi, partea cea mai importantă este evident arhitectura de interior / designul interior! Ne dorim să vă cunoaștem întreaga poveste și să o implementăm cu succes în noua amenajare interioară, astfel încât la sfârșitul zilei să puteți fi mulțumit de aspectul casei dumneavoastră. Echipa Oora Design va fi prezentă pe absolut toată durata proiectului, atât pe șantier cât și în showroom și totodată și în implementarea pas cu pas a acestuia. Vrem să ne asigurăm că totul decurge perfect indiferent de stadiul în care se află proiectul.

Vă doriți să aveți un loc pe care să îl numiți cu încredere ‘acasă’? Vă invităm să vizualizați portofoliul nostru și așteptăm să ne scrieți povestea dumneavoastră!

SCOPUL OORA DESIGN

Conștientizând importanța colaborării dintre arhitecți și proprietarii locului am adoptat principiul de a defini modul în care arată o locuința în funcție de stilul lor de viață, de ritmul avut în viață de zi cu zi. Pentru a putea face toate aceste lucruri oferim servicii de proiectare și design interior având parteneriate solide cu furnizori și producători în domeniu.

Dacă proiectul de arhitectură este în stadiu incipient ne-ar încânta să lucrăm concomitent cu arhitectul generalist, pentru compartimentarea interioară pe nevoile dumneavoastră, iar proiectul de amenajare interioară să fie conform așteptărilor. Răspundem exigențelor funcționale, estetice și ergonomice.
 
Partea cea mai importantă pentru noi este arhitectura interior / design interior! Dorim să-ți cunoaștem povestea și să o implementăm în noua amenajare interioară. Suntem prezenți pe toată durata proiectului și de asemenea în implementarea lui pas cu pas.
 
Dorești să ai un loc pe care să-l numești cu încredere acasă?
Vizualizează portofoliul nostru și așteptăm să ne scrii povestea ta!
design interior
Aura Trandafir

Arh. Interior

Ai întrebări?