S-ar putea să nu crezi că designul interior a făcut o diferență enormă în viața ta, dar adevărul e că probabil a fost un factor decisiv în milioane de situații din viața ta de zi cu zi. De la o cină deosebită acasă la un prieten și până la un magazin în care îți place să faci cumpărături din când în când, arhitectura de interior are puterea de a face spațiile mai convingătoare și de a-ți amplifica experiențele în ele.

Adresă:

București, Sector 1 (Aviatorilor) 

Strada Alexandrina 10 

Ai întrebări?

  Email:

  Vrei să povestim despre ce facem și să amenajăm un spațiu împreună?
  Vrei să faci parte din echipa noastră?

  Cum poate face arhitectura de interior o diferență atât de subtilă?

  La cel mai elementar nivel, arhitectura de interior îmbunătățește un spațiu făcându-l mai potrivit pentru scopul său. De exemplu, dacă proiectăm un dormitor, luăm decizii care îl vor face să pară mai relaxant. Pentru un birou, un design bun îl va face și mai eficient.

  Atunci când un spațiu este bine proiectat, acesta nu arată doar bine. Un design excelent depășește decorarea și mobilierul de lux, asigurându-se că fiecare parte a camerei servește o funcție.

  Mai mult de atât, e vorba și de cum alegem culorile și despre cum acestea afectează starea de spirit per total. Psihologia culorii este un subiect fascinant atunci când vine vorba de arhitectura de interior. La Oora Design, înțelegem puterea culorii și o folosim cu atenție pentru a influența subtil felul în care te vei simți în încăperea proiectată de noi.

  Un alt lucru pe care designerii de interior de la Oora Design îl înțeleg despre această artă e modul în care decorarea spațiului îți permite să îți arăți personalitatea. Fie că proiectăm un spațiu de locuit sau o afacere, prin serviciile noastre de design interior luăm în considerare cu atenție mesajul pe care un spațiu îl transmite. Designul excelent îmbunătățește calitățile bune pe care o persoană, o familie sau o companie le posedă deja, oferindu-le o formă tangibilă în spațiu

  oora arhitectura de interior