Viziunea

Apartament în inima Bucureștiului; un spațiu modern și elegant; unic în interpretarea
preferințelor beneficiarilor; adaptat lucrului de acasă și deschis către lumea din afara locuinței.
Serenade este un apartament cu un design internațional însă funcțional pentru o cultură și trai de viață local, în același timp având o atmosferă de sală de dans și salon privat destinat muzicii emoționante de pian, toate acestea în interiorul unui spațiu privat.

Proiectul reflectă viziunea a două grupuri diferite de oameni, dar care și-au adunat forțele împreună: beneficiarii și echipa de arhitecți. Rezultatul a fost unul îmbucurător pentru toți: realitatea unui cămin în care să se regăsească, să se exprime, să fie liberi. Un loc care înainte
nu exista decât ca idee, aproape de neatins, dar care acum e la fel de palpabil precum realitatea.

Design și arhitectură

În Casa Serenade fiecare piesă de mobilier este parte a poveștii, exprimând pasiunea pentru muzică, eleganța italiană, cărți minunat scrise, vinul ca răsfăț bine meritat de la finalul zilei.

Apartamentul este organizat în șapte camere, fiecare continuând să ilustreze din nou și din nou idealurile beneficiarilor, adăugând și intensificându-le la nivel vizual.
Intrarea deschide imaginea unui culoar de muzeu, în care obiectele de decor și oglinda încoronată de vegetație, ea însăși o atmosferă de basm, trezește bucuria unui copil de a păși pe alte meleaguri.

De aici, misterioase, ușile dau către alte spații destinate confortului, muzicii, gătitului, relaxării sau odihnei, dar, indiferent de cameră, funcționalitatea și estetica sunt mereu împreunate.

Culorile caracteristice acestui proiect aparțin spectrului elegant și vegetal, de la negrul maiestuos la timidul roz prăfuit, de la verdele magic la bejul lemnului frumos mirosind.
Un proiect dus la îndeplinire cu pasiune față de frumos și admirație față de creativitatea și personalitățile aparte ale lui A și B, acesta este un exemplu de locuință ca o călătorie de vis, o ieșire din cotidian, o mutare în locurile de vacanță mult visate.