Povestea casei

O poveste devenită realitate, Cloud Strokes este un proiect drag întregii echipe Oora. Pe toată durata colaborării am fost uimiți și încântați atât de modul facil de comunicare cu beneficiarii, cât și de evoluția proiectului de-a lungul timpului.

Cloud Strokes este un proiect de amenajare în stil modern. S-a dorit să reflecte atât tendințele designului contemporan cât și personalitatea beneficiarilor. Un cuplu tânăr care a înțeles bucuria de a avea în plan material dorințele lor legate de căminul potrivit. Este un proiect de design de interior încântător prin contraste care au fost aduse în armonie de echipa de arhitecți de la Oora Design. Mobilierul a fost atent ales, realizat la comandă și pus în valoare de obiectele de decor și corpurile de iluminat. Nu lipsesc nici plantele de interior, care dau viață încăperilor.

Pășind în noua locuință, suntem așteptați de imaginea feerică a unor norișori pufoși care ascund în ei corpurile de iluminat, pe care și le-au dorit atipice dar în aceeași măsură cozy.

Plantele, relativ înalte, rețin cu convingere imaginea de poveste creată de corpurile de iluminat, fiind la o distanță potrivită de ele și căldura lor.

Dinamic, colorat și diversificat, atipic în stil modern color cu inserții de modern dark, Cloud Strokes este un acasă primitor, călduros și creativ în același timp.

Dormitorul oaspeților

Ca o plăcută surpriză, dormitorul oaspeților are o poveste aparte, introducând o culoare care inițial nu a existat în paletarul de culori ales de beneficiari. Ulterior, spre bucuria tuturor, aceasta a adus momente de sinceră încântare la vederea proiectului.

Portocaliul, alături de texturi și nuanțe deja existente în proiectului de amenajare, poartă o notă clară de originalitate și creativitate. Acesta este unul dintre motivele care a adus din partea cuplului un răspuns puternic afirmativ.

Biroul

Biroul este el însuși o oază cu multiple zone de relaxare, de reculegere. Întreaga zonă invită la evadarea pe alte meleaguri, printre cărți și liniștea vegetației. Acestea sunt realizate cu ajutorul nuanțelor de lemn deschis, regăsit nu doar în zona bibliotecii dar și în piesele de mobilier și care continuă aceeași atmosferă adusă de plante – libertate. Din fiecare detaliu se trimit referințe către natură, infinitul oceanului și înălțimea munților.

Alături de albastrul oceanului folosit în zona de birou, dormitorul matrimonial întregește decorul prin imaginea munților și dealurilor din tablouri, prin verdele smarald al catifelei sau verdele olive care îl continuă tăcut. Toate acestea asigură fluiditatea poveștii vizuale începute din cea dintâi încăpere.

Terasa

Terasa este parțial inundată de lumină, cu o zonă ferită de razele soarelui, potrivit amenajat pentru întâlnirile cu prietenii sau nopțile cu lună plină, în care se spun povești.