Frumusețea eleganței descoperită în locuința Clotilde

Amenajare interioară în stil modern, cu accente de culoare bordo. Dominat de un singur stil, cel modern, se remarcă prin eleganța nuanțelor, texturilor și mobilierului puse în evidență fie de lumina ledurilor fie de lumina soarelui, acolo unde poate fi prezentă. Întreaga locuință, așa cum veți vedea, ne va duce cu gândul către spațiile dedicate nu doar utilului ci și frumosului, nu doar a unei locuințe, ci unui cămin care inspiră.
Desprinsă pe alocuri dintr-o poveste parcă regală, dar totuși nu somptuoasă și rece, ci primitoare și călduroasă, amenajarea acestei locuințe are continuitate atât cu toate celelalte camere prezentate în prima parte, cât și cu întreg conceptul.
Atmosfera elegantă se resimte cu ușurință, în întreg dar și prin detalii, iar formele circulare ale ledurilor, oglinzilor și a unor piese de mobilier dau o semnătură individuală acestei locuințe.
Dincolo de rezolvarea unor probleme de natură estetică și de funcționalitate existente înainte de intervenția noastră (prea multe culori, finisaje deteriorate, lipsa prizelor etc) acest cămin are ceva aparte, prin păstrarea câtorva piese de mobilier și obiecte.
Acest lucru, deja poate părea o provocare pentru un designer, ea permite familiei să privească puțin și înapoi, pentru a conștientiza de unde a pornit povestea și cum ea se continuă prin momente care întăresc sentimentul de acasă și de aparținere.